Thuis

Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

   China Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

  De Elektronikaco. van Shenzhenyulongtong, Ltd is een nationale high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D en productie van rf-weerstanden, spaandercondensatoren, beëindiging, dempers en absorberende materialen, enz. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van allerlei kwaliteitsrf apparaten aan mobiele communicatiemiddelen、 radio en televisie、 medische apparatuur、 ruimte en andere gebieden van binnenlands en in het buitenland de markten.

    Sinds opgericht in 2000, hebben wij gewijd aan productontwikkeling en productie, heeft Ons bedrijf voldoende personeel, wordt ons ontwikkeling en productieteam geleid door deskundigen met meer dan 40 jaar van relevante ervaring. 70% van de werknemers in ons rf heeft het team van de apparatenproductie universiteitsgraad of hierboven., anderzijds, hebben wij een sterke technische strenth, met inbegrip van automatisch productiemateriaal, geavanceerd het testen materiaal en rijpe productietechnologie, en wij kunnen om volgens de verschillende behoeften van klanten zich te ontwikkelen en produceren. Met uitstekende R&D-capaciteit, betrouwbare productkwaliteit, de perfecte dienst en goede reputatie, hebben wij aanzienlijke vooruitgang en ontwikkeling geboekt.

    Wij hebben aantallen wetenschappelijke onderzoekverwezenlijkingen geaccumuleerd, en vele producten hebben nationale gebruiksmodeloctrooien na jaren verkregen, hebben wij GB/T19001-2008-van het certificatie、 GJB9001B-2009 van het kwaliteitsbeheersysteem de certificatie overgegaan van het de kwaliteitsbeheersysteem wapenmateriaal en militair de industrieniveau drie vertrouwt entialitycertificatie toe; wij werden een nationale high-tech onderneming in 2010.

Wij hopen oprecht om met bedrijven in de communicatie industrie samen te werken en voor de ontwikkeling samen te streven!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

wij zijn gespecialiseerd in R&D en productie van rf-weerstanden, spaandercondensatoren, beëindiging, dempers en absorberende materialen

China Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : YLT

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Yulongtong Electron Co., Ltd. Certificaten